Hoşgeldiniz...

Yürüttüğüm prodüksiyon çalışmaları başta olmak üzere aslında kendimle ilgili her türlü mevzuyu açıyorum size.
Zaten blog dediğin nedir ki?
Budur...

15.7.08

Nerden Nereye...



Nerden nereye... Adaptör yapmaya karar verdiğimde bu kadar uğraştıracağını bilseydim asla kolları sıvamazdım. Maksadım 2-3 tane basit şeyi biraraya getirip pratik ucuz bi ürün geliştirmekti. Tabiki bir çok dezavantajı ve falsosu olacaktı ama maksat tam amatörler için basit bi ürün olsundu işte.

Ama olmuyor. illa tam olsun, sonuç iyi çıksın, alet uzun ömürlü olsun dayanıklı olsun vs vs derken şimdi 2 ay geride kaldı. 2 aydır kesintisiz yapılan AR-GE ve sayısız prototipten sonra PIPI35 kendine has titreşim sistemi ile tamamlandı. Başta sadece 3 parçadan oluşacak olan sistem şimdi 30 parça ihtiva ediyor...

Lafı uzatmayalım... Türk genç sinemacıları için olmazsa olmaz olacağına inandığım bu alet bir ihtimal 21 temmuza da yetişemeyebilir. 30 parçadan 1 tanesi geç teslim edilirse ürünün montajı imkansız oluyor. Fakat mutlu son yakındır. Son haberler bunlar.
Posted by Picasa

5 yorum:

Adsız dedi ki...

el yapımı bu ürünün bizlere maliyeti ne olacaktır ve bildiğimiz klasik sony handycam'ler ile tam uyumlu mu olacak?

saygılar.

Adsız dedi ki...

ee abi bekliyoruz, yaz bitmek üzere neredeyse :) hani bu pipi. bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi ama neyse. bu arada kadir, yorumlara hiç cevap yazmıyorsun :)

Kadir Köymen dedi ki...

şu tarihte biticek diyince o tarihte bitmiyor.
Ben film çekeceğim zaman şu tarihte çekicem biticek derim ve kafasını gözünü yara yara filmi o tarihte bitiririm. kimseye hesap verme derdim olmadığından hataları eksikleri kabullenirim ve projeyi mutlaka karar verdiğim tarihte noktalarım.

Fakat bu benim için yeni bişey. Ve bu sefer bireysel değil çok kişini dahil olduğu bir ekip projesi yürütüyorum. PIPI35 te takvim kontrolümün dışında. Çünkü hiçbir konuda taviz verme hakkım yok. Tam sonucu bulup sonradan hiçbir sikayet almadan bu işi götürmeye kararlıyım.

artık tarih vermiyorum. Sadece bittiğinde burdan ve sahip olduğum bütün haber kanallarından (forum ana sayfası, facebook grup, maillist vs vs)herkese haberi vericem.

Umarım bu cevap hedefine ulaşır...

Adsız dedi ki...

pipi35 in ismini değiştirip arap saçı35 yapalım kadir abi :) bekliyoruz,geberiyoruz :(

Adsız dedi ki...

isimsiz bişe demiyo artık beklio sadece ve kadir abisine güveniyo aldıysa bi işi eline 4 dörtlük yapmadan bırakmaz diye düşünüyo.. Amma ve lakin sabırsızlanmadanda edemiyo