Hoşgeldiniz...

Yürüttüğüm prodüksiyon çalışmaları başta olmak üzere aslında kendimle ilgili her türlü mevzuyu açıyorum size.
Zaten blog dediğin nedir ki?
Budur...

26.8.08

HD lerim heba olmayacak...

Şaka değil efendim.

Vimeo.com youtube2ün kapanması sayesinden gözlerimizi açıp gördüğümüz en nadide video paylaşım sitesi. Evet içinde ıvır zıvır geyik yok daha çok proların portfolyolarını paylaşmayı tercih ettikleri güzel bir platform.

Fakat en önemlisi halis mulis bildiğiniz HD videoları paylaşmayı da sağlıyor. evet şaka değil bildiğiniz native 720P HD uploadları alıyor ve tamam diyip izleyiciyle buluşturuyor. Bu bir çok diğer video paylaşım sitesinin sırf biraz net veriyo diye kendi yayınlarına HD demeleri gibi bir durum değil yani.

Şimdi ben de 2 yılı aşkındır sahip olduğum ve bir çok proje çektiğim Canon XLH1 kameramdan çıkanları nihayet izleyici ile çok daha net güzel bir ortamda paylaşabileceğim.

O yüzden vimeo.com a gidip müzik videolardan başlayarak teker teker işlerimi HD olarak koymaya başladım bile...

Aklınızda olsun. HD kameralarla yaptığınız güzelim işleri gidip youtube ve benzeri platformlarda heba etmeyin. H264 codeci ile paşalar gibi 720P HD vimeoda izleyiciyle buluşturun.

NOTLAR: Hızı sanacağınızın aksine hiç de yavaş değil basıyosun ve hemen izlemeye başlıyosun ve dahası ziyaretçiler direk videoyu download edebiliyorlar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

well its nice to know that you have great hits here.

Adsız dedi ki...

la get