Hoşgeldiniz...

Yürüttüğüm prodüksiyon çalışmaları başta olmak üzere aslında kendimle ilgili her türlü mevzuyu açıyorum size.
Zaten blog dediğin nedir ki?
Budur...

16.5.08

Doğaçlama Atölyeleri

Şayin'in uzun metraj hikayesini hazırladıktan sonra bir outline yazdık. Sadece hikayeyi sahnelere bölerek ana hatlarını anlatan bir yazı yani.
İçinde diyalog yoktu. Sonra başroldeki Mustafa Bilgin (Eyüp) ve Özgür Keçeci (Tahir) ile bütünüyle özgür doğaçlama çalışmaları gerçekleştirdik. Bu hem karakterlerin yeni hikayeye ısınmalarına ve bize de o anki doğaçlama cevheri ile senaryoya koymaya değer sıkı replikler çıkartmaya yaradı.

Senaryo çalışmaları devam ediyor...

1 yorum:

Ferhat dedi ki...

merhabalar..ben çekilen üç kısa filmi o kadar çok beğendim ki youtube'dan çokdan alıp güzelce cd ye çekip arşivime ekledim.he diyeceksiniz ki "lütuf etmişsin hıyar":)size kalmış:) şaka bir yana tiyatro benim için farklı bir anlamda başladı ne para nede pul o başka bir dünya başka bir yaşama alanı..aslında müzisyenlik yapıyorum ankarada fakat devlet tiyatrolarıyla ilk defa rembetiko adlı oyunla birlikte turneye yunanistana gittim müzikalde çalanlardan biriydim 22 yaşındayım o günden bu güne kitaplar okuyorum tiyatro eserleri bir aktör hazırlanıyor gibi şeyler ama benim bu konuda danışabileceğim kimsem yok..sanırım ankaradasınız bende ankaradayım sizle tanışmak tabiki çok mutlu edecek beni ama eğer becerimi sınarsanız baktınızki işinize yararım ufak tefek rollerde bile yardımcı olurum size ve beş kuruşda para istemem figüran bile olurum yoldan geçen.. üç tane kısa filmi kaç kere izledim bilmiyorum eminim çok keyif alıcam sizinle lütfen beni bu atölyeden mahrum etmeyin:)rahatlığımıda mazur görün o kadar çok izledim ki abilerim gibi hissettim yazarken bile:)hoşçakalın